top of page

M@THGAN: Al 4-lea LTTA din Norvegia

În perioada 20 septembrie - 23 septembrie 2023, un grup entuziast de profesori și parteneri s-a adunat în orașul pitoresc Steinkjer, Norvegia, pentru cea de-a patra activitate de formare, predare și învățare (LTTA) a proiectului M@thgan. Găzduit de Prios, acest eveniment a fost dedicat testului pilot al M@THGAN MOOC (Massive Open Online Course) și a fost o călătorie plină de explorare, colaborare și eforturi productive.


Ziua întâi: Călătoria a început cu o introducere interesantă în Steinkjer, un oraș cunoscut pentru frumusețea sa naturală și reperele captivante.

Participanții s-au împărțit în două grupuri, fiecare lansându-se în propria sa misiune palpitantă. Un grup a îmbrățișat EuroM@thgan Adventure, angajându-se într-un joc de masă epic care le-a testat abilitățile matematice și munca în echipă. Între timp, al doilea grup s-a concentrat pe sarcina esențială de a încărca conținutul Modulelor MOOC pe platforma de e-learning, punând bazele unei învățări online accesibile și captivante.


Ziua a doua: O vizită la școala primară din Mære a marcat dimineața celei de-a treia zile. Participanții au fost profund impresionați de facilitățile remarcabile și de abordarea vizionară a școlii față de educație. Această vizită a servit ca o reamintire a importanței metodelor de predare inovatoare și a mediilor educaționale.

După-amiaza a fost dedicată testării pilot a modulelor MOOC. Participanții s-au implicat activ cu conținutul, oferind informații și feedback valoros pentru a îmbunătăți atât substanța, cât și aspectul. Acest efort de colaborare a demonstrat angajamentul de a furniza materiale educaționale de înaltă calitate.

Ziua a treia: A treia zi a LTTA a fost plină de productivitate. Dimineața a fost dedicată rafinării modulelor MOOC pe baza evaluărilor de la egal la egal și încorporării sarcinilor interactive pentru a spori implicarea și interacțiunea dintre cursanți. Acest angajament de a crea experiențe dinamice de învățare a arătat devotamentul proiectului pentru excelența educațională.

În a doua parte a zilei, participanții au formulat strategii de promovare a MOOC pe diverse canale. Detalii, cum ar fi termenele de implementare, criteriile de certificare și începerea înscrierii, au fost rezolvate, creând scena pentru o lansare de succes.


Ziua a patra: Participanții au îmbunătățit în colaborare jocul Mathgan, făcându-l și mai plăcut pentru viitorii cursanți. De asemenea, au fost puse în mișcare planurile pentru întâlnirea transnațională finală de la Istanbul și evenimentul comun Multiplier găzduit de Sayeg Derneği.

În momentele finale ale LTTA, discuțiile deschise au permis reflecția asupra călătoriei și a progresului remarcabil realizat. Evenimentul s-a încheiat cu o certificare binemeritată, simbolizând dăruirea și munca asiduă a tuturor participanților.


Pe măsură ce a 4-a LTTA din Norvegia s-a încheiat, a lăsat în urmă o urmă de inovație, colaborare și un angajament profund pentru transformarea educației la matematică. Proiectul M@thgan continuă să evolueze, promițând un viitor luminos atât pentru educatori, cât și pentru elevi.


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page