top of page

Apel selectie participanti pentru un schimb de tineri in Polonia

ASOCIAȚIA EDULIFELONG CAUTĂ 6 TINERI PARTICIPANȚI ( FETE ȘI BĂIETI) PENTRU UN SCHIMB DE TINERI ÎN POLONIA, ÎN CADRUL PROIECTULUI “Online work give you more freedom”, DERULAT PRIN PROGRAMUL ERASMUS+.

DESPRE PROIECT

Schimbul nostru internațional de tineri „Munca online vă oferă mai multă libertate” va avea loc în perioada 19.07-26.07.2021 în Wierzchosławice (chiar în afara orașului Tarnów, la 70 km de Cracovia). Vor fi in total 42 de tineri din Polonia, România, Slovacia, Republica Cehă, Lituania, Bulgaria. Fiecare grup este format din 6 tineri (18-30) plus 1 lider fără limită de vârstă.

În timpul schimbului, vom folosi diverse instrumente și elemente ale metodelor de educație nonfromală și informală pentru a înțelege mai bine ce înseamnă munca online. Împreună vom pregăti activități interesante bazate pe metode de educație nonfromală și informală, cum ar fi jocuri, activități de integrare, ateliere, prezentări, discuții, seri culturale, etc. Prin participarea deplină la acest proces de învățare dorim să dezvoltăm competențe care să ne permită să înțelegem mai bine lumea din jurul nostru, să luăm decizii mai inteligente și să oferim contribuții valoroase și pozitive comunităților noastre locale, țărilor și întregii Europe.


Atenție: Prioritate au participantii cu vaccinul realizat.

Puteți aplica până în data de 2 Iunie 2021 .

Trebuie doar să ne trimiteți o scrisoare de intenție la asociatia.edulifelong@yahoo.com.

Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.
コメント


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page