top of page

Selectam participanti pentru un schimb de tineri in Polonia

ASOCIAȚIA EDULIFELONG CAUTĂ 6 TINERI PARTICIPANȚI (3 FETE ȘI 3 BĂIETI) PENTRU UN SCHIMB DE TINERI ÎN POLONIA, ÎN CADRUL PROIECTULUI “BE AWARE”, DERULAT PRIN PROGRAMUL ERASMUS+.

SCHIMBUL SE DESFĂȘOARĂ ÎN PERIOADA 16-24.10.2017 ÎN NASUTOW, POLONIA.

ÎN ACEST PROIECT VOR PARTICIPA 18 DE TINERI ȘI 3 LEADERI DIN POLONIA, SPANIA ȘI ROMANIA CU VÂRSTA CUPRINSĂ ÎNTRE 14-16 ANI.

Scopul principal al proiectului este de a spori gradul de conștientizare a importantei mediului, a inițiativei și dialogului în rândul tinerilor, în vederea promovării activităților proecologice și al ideii de dezvoltare durabilă prin abilitățile practice dobândite prin metode exterioare și prin educația de la egal la egal.

Participanții la proiect vor dobândi cunoștințe în educația ecologică și în natură, siguranța alimentară, educația de la egal la egal, cultura și tradițiile țărilor partenere. De asemenea, își vor îmbunătăți abilitățile în: gândirea creativă, inițiativa, responsabilitatea pentru ecosisteme, supraviețuirea, atelierele culinare, planificarea, comunicarea și munca în echipă și comunicarea în limba engleză. Prin activități de grup vor contribui la promovarea activităților de recreere active și creative ale tinerilor, implicarea activă în inițiativele comunității locale și promovarea ideii de a avea grijă de mediu, precum și ideea dezvoltării durabile.

Se cauta tineri entuziaști și sociabili, interesati de tematica proiectului, care să știe limba engleză suficient cât să comunice cu ușurintă.

Mai multe detalii găsiți în info=pack.

Atenție: La fel ca la toate schimburile de tineret, 100% din costurile de transport (în sistem ramburs și în limitele impuse de banda de distanță) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Polonia.

Puteți aplica până în data de 15 septembrie 2017. Trebuie doar să ne trimiteți o scrisoare de intenție si un CV la asociatia.edulifelong@yahoo.com. Aplicațiile vor fi selectate în funcție de compatibilitatea profilului aplicantilor cu tema proiectului si motivatia acestora.

Prioritate au tinerii care nu au mai beneficiat de mobilitati in cadrul programului Erasmus+.

Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page