top of page

Selectam 5 participanti pentru un schimb de tineri in Turcia

ASOCIAȚIA EDULIFELONG CAUTĂ 5 TINERI PARTICIPANȚI ( FETE ȘI BĂIETI) PENTRU UN SCHIMB DE TINERI ÎN TURCIA, ÎN CADRUL PROIECTULUI “ADDICETED 2 LIFE”, DERULAT PRIN PROGRAMUL ERASMUS+.

SCHIMBUL SE DESFĂȘOARĂ ÎN PERIOADA 11-18 SEPTEMBRIE 2019 ÎN AKSARAY, TURCIA.

ÎN ACEST PROIECT VOR PARTICIPA TINERI ȘI LEADERI DIN SPANIA, MACEDONIA, ITALIA, LITUANIA, TURCIA ȘI ROMANIA CU VÂRSTA CUPRINSĂ ÎNTRE 18-26 ANI.

Scopul principal al proiectului este ca tinerii să învețe cum sa evite dependenta, să-și îmbunătățească abilitățile și unele competențe de bază și să construiască o rețea internațională de prieteni.

După activitățile de teambuiding și descoperirea temerilor și așteptărilor, vor discuta despre problema "dependenței" cu diferite metode și activități. Planificăm să ne concentrăm asupra conceptului de dependență, a tipurilor și a motivelor pentru acesta și, în final, asupra soluțiilor pentru dependență. Proiectul va include numeroase activități de diseminare și noi idei de proiecte. Activități în aer liber și proiecte de creștere a vizibilității proiectului. Broșura va fi rezultatul principal al acestui proiect.

Se cauta tineri entuziaști și sociabili, interesati de tematica proiectului, care să știe limba engleză suficient cât să comunice cu ușurintă.

Mai multe detalii găsiți în info-pack.

Atenție: La fel ca la toate schimburile de tineret, 100% din costurile de transport (în sistem ramburs și în limitele impuse de banda de distanță) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Ungaria.

Puteți aplica până în data de 10 Aprilie 2019 .

Trebuie doar să ne trimiteți o scrisoare de intenție si un CV la asociatia.edulifelong@yahoo.com.

Aplicațiile vor fi selectate în funcție de compatibilitatea profilului aplicantilor cu tema proiectului si motivatia acestora.

Prioritate au tinerii care nu au mai beneficiat de mobilitati in cadrul programului Erasmus+.

Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page