top of page

Selectam participanti si un lider de grup pentru un schimb de tineri in Ungaria

ASOCIAȚIA EDULIFELONG CAUTĂ 5 TINERI PARTICIPANȚI ( FETE ȘI BĂIETI) PENTRU UN SCHIMB DE TINERI ÎN UNGARIA, ÎN CADRUL PROIECTULUI “NATURAL PEACE”, DERULAT PRIN PROGRAMUL ERASMUS+.

SCHIMBUL SE DESFĂȘOARĂ ÎN PERIOADA 27.04.2018-7.05.2018 ÎN BOLDOGKOVARALJA, UNGARIA.

ÎN ACEST PROIECT VOR PARTICIPA TINERI ȘI LEADERI DIN CROATIA, MACEDONIA, BULGARIA, TURCIA, UNGARIA ȘI ROMANIA CU VÂRSTA CUPRINSĂ ÎNTRE 16-22 ANI.

Scopul principal al proiectului este ca tinerii să învețe și să experimenteze solidaritatea și pacea, să-și îmbunătățească abilitățile și unele competențe de bază și să construiască o rețea internațională de prieteni.

După activitățile de teambuiding și descoperirea temerilor și așteptărilor, vor începe să lucreze pe tema principală : pace, acceptare, incluziune și solidaritate cu o varietate de activități cum ar fi discuții în grupuri mici, teatru, jocuri de simulare și prezentări susținute cu jocuri de aventură. Fiecare grup contribuie la schimbul cu un atelier propriu și o noapte națională.

Se cauta tineri entuziaști și sociabili, interesati de tematica proiectului, care să știe limba engleză suficient cât să comunice cu ușurintă.

Mai multe detalii găsiți în info-pack.

Atenție: La fel ca la toate schimburile de tineret, 100% din costurile de transport (în sistem ramburs și în limitele impuse de banda de distanță) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Ungaria.

Puteți aplica până în data de 10 martie 2018 (participanti) , 27 februarie 2018 (lideri).

Liderul de grup trebuie sa participe si la vizita pregatitoare : 16-18 martie 2018.

Trebuie doar să ne trimiteți o scrisoare de intenție si un CV la asociatia.edulifelong@yahoo.com.

Aplicațiile vor fi selectate în funcție de compatibilitatea profilului aplicantilor cu tema proiectului si motivatia acestora.

Prioritate au tinerii care nu au mai beneficiat de mobilitati in cadrul programului Erasmus+.

Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page