top of page

Selectam participanti pentru un schimb de tineri in Cehia

ASOCIAȚIA EDULIFELONG CAUTĂ 5 TINERI PARTICIPANȚI (4 FETE ȘI 1 BĂIAT) PENTRU UN SCHIMB DE TINERI ÎN CEHIA, ÎN CADRUL PROIECTULUI “THROUGH YOUR EYES”, DERULAT PRIN PROGRAMUL ERASMUS+.

SCHIMBUL SE DESFĂȘOARĂ ÎN PERIOADA 16-26.07.2017 ÎN OPAVA, CEHIA.

ÎN ACEST PROIECT VOR PARTICIPA 40 DE TINERI ȘI 8 LEADERI DIN CEHIA, ITALIA, SPANIA, RUSIA, GERMANIA, MALTA, BELGIA ȘI ROMANIA CU VÂRSTA CUPRINSĂ ÎNTRE 15-20 DE ANI.

Prin acest proiect, ne dorim să ne concentram asupra diversității în diferite teme - cultură, mancaruri, traditii etc și sa vedem viața de zi cu zi așa cum se vede prin ochii tinerilor. Urmatorul scop al acestui proiect este de a ajuta tinerii să se gândească mai mult la informațiile pe care le primesc și de a putea spune de ce o parte din informații nu suntadevărate. Ne dorim să ajutam tinerii să depășească multe tipuri din prejudecățile și barierele intalnite, nu numai în subiectele menționate mai sus, dar si în relație cu persoanele cu dizabilități, care vor lua parte la acest proiect, de asemenea.

Se cauta tineri entuziaști și sociabili, interesati de tematica proiectului, care să știe limba engleză suficient cât să comunice cu ușurintă.

Mai multe detalii găsiți în programul schimbului si in info=pack..

Atenție: La fel ca la toate schimburile de tineret, 100% din costurile de transport (în sistem ramburs și în limitele impuse de banda de distanță) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Slovacia.

Puteți aplica până în data de 10 iulie 2017. Trebuie doar să ne trimiteți o scrisoare de intenție si un CV la asociatia.edulifelong@yahoo.com. Aplicațiile vor fi selectate în funcție de compatibilitatea profilului aplicantilor cu tema proiectului si motivatia acestora.

Prioritate au tinerii care nu au mai beneficiat de mobilitati in cadrul programului Erasmus+.

Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page