top of page

Selectam participanti pentru un schimb de tineri in Slovacia

ASOCIAȚIA EDULIFELONG CAUTĂ 8 TINERI PARTICIPANȚI (4 FETE SI 4 BAIETI) PENTRU UN SCHIMB DE TINERI ÎN SLOVACIA, ÎN CADRUL PROIECTULUI “HAND IN HAND FOR HEALTH!”.

SCHIMBUL SE DESFĂȘOARĂ ÎN PERIOADA 9-15.07.2017 IN OBRUCNA, SLOVACIA.

ÎN ACEST PROIECT VOR PARTICIPA 32 DE TINERI SI 5 LEADERI DIN BULGARIA, ITALIA, SLOVACIA SI ROMANIA CU VARSTA CUPRINSA INTRE 16-25 DE ANI.

Scopul schimbului de tineri este de a explora situația din țările partenere atunci când vine vorba de stilul de viață al tinerilor. Prin activitățile planificate în cadrul schimbului de tineri, participanții vor reflecta asupra propriei experiențe și vor dezvolta motivația de a fi responsabili pentru propria sănătate, își vor crește interesul pentru un stil de viață sănătos și obiceiuri alimentare sănătoase. Prin desfășurarea de activități interactive, își vor extinde cunoștințele despre hrana și băuturile benefice pentru sănătate, își vor da seama cât de importantă este activitatea fizică și vor învăța exerciții ușoare, care pot fi folosite oriunde, oricând. În timpul schimbului vom realiza împreună o broșură cu retete ușor de făcut, alimente și băuturi sănătoase.

Se cauta tineri entuziaști și sociabili, interesati de tematica proiectului, care sa știe limba engleza suficient cat sa comunice cu ușurinta.

Mai multe detalii gasiti in program.

Atenție: La fel ca la toate schimburile de tineret, 100% din costurile de transport (în sistem ramburs și în limitele impuse de banda de distanță) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Slovacia.

Puteți aplica până în data de 25 Mai 2017. Trebuie doar să ne trimiteți o scrisoare de intenție si un CV la asociatia.edulifelong@yahoo.com. Aplicațiile vor fi selectate în funcție de compatibilitatea profilului aplicantilor cu tema proiectului si motivatia acestora.

Prioritate au tinerii care nu au mai beneficiat de mobilitati in cadrul programului Erasmus+.

Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page