top of page

Selectam participanti pentru un schimb de tineri in Bulgaria

ASOCIAȚIA EDULIFELONG CAUTĂ 5 TINERI PARTICIPANȚI (3 FETE SI 2 BAIETI) PENTRU UN SCHIMB DE TINERI ÎN BULGARIA, ÎN CADRUL PROIECTULUI “Activation of young people in rural areas- Mission Possible!”.

SCHIMBUL SE DESFĂȘOARĂ ÎN PERIOADA 20-28.04.2017 IN LYASKOVETS, BULGARIA.

ÎN ACEST PROIECT VOR PARTICIPA 30 DE TINERI SI 6 LEADERI DIN BULGARIA, GRECIA, FRANTA, ITALIA, LITUANIA SI ROMANIA CU VARSTA CUPRINSA INTRE 18-30 DE ANI.

Acest proiect va oferi posibilitatea tinerilor de a discuta despre modalitățile și abordările ce vizeaza implicarea tinerilor în viața comunităților locale și metode prin care sa-i încurajeze să fie activi.

OBIECTIVE PRINCIPALE: - de a spori cunoștințele participanților cu privire la importanța implicării active și participarea directă a tinerilor în viața comunităților locale din zonele rurale; - de a împărtăși experiențe și bune practici din partea participanților la proiect și să promoveze tehnicile și metodele de integrare socială a tinerilor din zonele rurale; - Promovarea dezvoltării rurale.

Se cauta tineri artisti entuziaști și sociabili, interesati de tematica proiectului, care sa știe limba engleza suficient cat sa comunice cu ușurinta.

Mai multe detalii gasiti in program si info-pack.

Atenție: La fel ca la toate schimburile de tineret, 100% din costurile de transport (în sistem ramburs și în limitele impuse de banda de distanță) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Bulgaria.


Puteți aplica până în data de 15 Martie 2017. Trebuie doar să ne trimiteți o scrisoare de intenție si un CV la asociatia.edulifelong@yahoo.com. Aplicațiile vor fi selectate în funcție de compatibilitatea profilului aplicantilor cu tema proiectului si motivatia acestora.


Prioritate au tinerii care nu au mai beneficiat de mobilitati in cadrul programului Erasmus+.

Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page