top of page

Selectam participanti pentru un schimb de tineri in Spania

ASOCIAȚIA EDULIFELONG CAUTĂ 5 TINERI PARTICIPANȚI (3 FETE SI 2 BAIETI) PENTRU UN SCHIMB DE TINERI ÎN SPANIA, ÎN CADRUL PROIECTULUI “MADRID, European Youth on the move”.

SCHIMBUL SE DESFĂȘOARĂ ÎN PERIOADA 21- 28.05.2017 IN MADRID, SPANIA.

ÎN ACEST PROIECT VOR PARTICIPA 35 DE TINERI DIN PORTUGALIA, SPANIA, MACEDONIA, UNGARIA, CROATIA, ITALIA SI ROMANIA CU VARSTA CUPRINSA INTRE 18-28 DE ANI.

Acest proiect va oferi posibilitatea tinerilor de a dezvolta o temă care să reflecte interesele și nevoile reale ale tuturor participanților, indiferent de originea lor: Sport și stilul de viață sănătos ca un mijloc de a sparge barierele sociale cu alte țări, de a înțelege limba lor și socializa.

Diversitatea va fi o chestiune de bază datorită prezenței diferitelor țări.

Proiectul va avea un total de 8 activități principale care sunt împărțite de zile. Aceste activități sunt recreative și sportive și, de asemenea, au ca scop urmarea unui stil de viață sănătos, în care sportul, alimentația corectă și chiar relaxarea sunt protagonisti. Acest lucru va duce la o mai bună socializare între tinerii din diferite țări europene, astfel participanțili vor putea să depășească barierele și să înțeleagă cum prin sport și un mod de viață sănătos ei pot merge mai departe și elimina orice fel de stres în viața lor.

Aproape toate activitățile vor fi efectuate în aer liber, în spații deschise, cum ar fi Parcul del Retiro, Casa de Campo sau centrul istoric al orașului. În aceste activități, vom implica, de asemenea, cetățenii locali și turiștii pentru o mai bună diseminare a obiectivelor proiectului.

Se cauta tineri artisti entuziaști și sociabili, interesati de tematica proiectului, care sa știe limba engleza suficient cat sa comunice cu ușurinta.

Atenție: La fel ca la toate schimburile de tineret, 100% din costurile de transport (în sistem ramburs și în limitele impuse de banda de distanță) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Spania.

Puteți aplica până în data de 10 Februarie 2017. Trebuie doar să ne trimiteți o scrisoare de intenție la asociatia.edulifelong@yahoo.com. Aplicațiile vor fi selectate în funcție de compatibilitatea profilului aplicantilor cu tema proiectului si motivatia acestora.

Prioritate au tinerii care nu au mai beneficiat de mobilitati in cadrul programului Erasmus+.

Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page