top of page

Selectam participanti pentru un schimb de tineri in Bulgaria

ASOCIAȚIA EDULIFELONG CAUTĂ 8 TINERI PARTICIPANȚI ( 4 FETE SI 4 BAIETI) PENTRU UN SCHIMB DE TINERI ÎN BULGARIA, ÎN CADRUL PROIECTULUI “LET THE GOOD START YOU! ”.

SCHIMBUL SE DESFĂȘOARĂ ÎN PERIOADA 17- 24.02.2017 IN ETROPOLE, BULGARIA.

ÎN ACEST PROIECT VOR PARTICIPA 27 DE TINERI DIN BULGARIA, SERBIA SI ROMANIA CU VARSTA CUPRINSA INTRE 15-20 DE ANI.

Proiectul va avea ca scop principal - prevenirea agresiunii și violenței în rândul tinerilor. Confruntarea cu agresivitatea în diferitele sale tipuri și variante, reprezintă un obstacol serios în viața de zi cu zi a multor tineri limitandu-le oportunitățile pentru auto-exprimare și incluziune socială activă. Proiectul va deschide perspectiva de a crea o politică eficientă pentru tineri împotriva violenței și a hărțuirii.

Proiectul are următoarele obiective principale:

1. Prevenirea violenței în rândul tinerilor prin informarea și încurajarea implicării lor active în activitățile sociale. 2. Crearea unei platforme pentru întâlniri, discuții și cooperare în domeniul tineretului european, interesati de problemele de violență și agresiune în rândul tinerilor.

3.Promovarea identității europene, a toleranței și responsabilitatea în rândul tinerilor.

Se cauta tineri artisti entuziaști și sociabili, interesati de tematica proiectului, care sa știe limba engleza suficient cat sa comunice cu ușurinta.

Programul poate fi citit aici.

Atenție: La fel ca la toate schimburile de tineret, 100% din costurile de transport (în sistem ramburs și în limitele impuse de banda de distanță) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Bulgaria.

Puteți aplica până în data de 31 ianuarie 2017. Trebuie doar să ne trimiteți o scrisoare de intenție la asociatia.edulifelong@yahoo.com. Aplicațiile vor fi selectate în funcție de compatibilitatea profilului aplicantilor cu tema proiectului si motivatia acestora.

Prioritate au tinerii care nu au mai beneficiat de mobilitati in cadrul programului Erasmus+.

Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.

Tags:

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page