top of page

Ziua Mondială a Origami-ului alături de M@THGAN

Suntem încântați să sărbătorim Ziua Mondială a Origami-ului alături de voi și să vă oferim un cadou special de la echipa noastră M@THGAN: Kit-ul de activități "Arta Plierei Hârtiei: Origami"! Acest resursă remarcabilă a fost creată pentru a inspira elevii să exploreze și să-și dezvolte înțelegerea formelor și structurilor prin activități practice, care să le dezvolte abilitățile spațiale.

Cadoul nostru pentru voi: Acest kit de activități educative și distractive este oferit ca resursă GRATUITĂ pentru educatori și partenerii noștri. Este modul nostru de a vă mulțumi pentru implicarea voastră în modelarea viitorului prin educație.

Opinia voastră contează: Suntem interesați de părerile și experiențele voastre. După ce folosiți acest kit în școli sau programele voastre, vă rugăm să ne împărtășiți feedback-ul vostru. Contribuția voastră este neprețuită și ajută la îmbunătățirea proiectului nostru.

Participați și fiți recunoscuți: Distribuiți fotografii cu creațiile elevilor voștri și furnizați o scurtă descriere a realizărilor lor. În schimb, veți primi un certificat de participare la Testarea acestei activități.

Împărtășiți-vă succesul: Vă încurajăm să ne arătați cum ați implementat această activitate prin etichetarea proiectului nostru @mathganproject în postările voastre și prin partajarea imaginilor din sesiunile voastre inspirate. Haideți să creăm o comunitate de educatori pasionați care doresc să îmbunătățească experiența de învățare pentru elevii lor!

Alăturați-vă sărbătorii: Sărbătoriți Ziua Mondială a Origami-ului cu noi, explorând lumea fascinantă a plierii hârtiei. Încurajați arta origami-ului ca instrument puternic pentru cultivarea creativității și gândirii critice la elevii voștri. 📦🦢📐

Vă mulțumim pentru dedicarea voastră față de educație și pentru că faceți parte din comunitatea proiectului M@THGAN. Așteptăm cu nerăbdare să vedem rezultatele incredibile pe care elevii voștri le vor obține cu ajutorul kit-ului "Arta Plierei Hârtiei: Origami"!

EN The Art of Paperfolding_ Origami
.pdf
Download PDF • 3.61MB
TR Origami
.pdf
Download PDF • 3.61MB
RO Origami
.pdf
Download PDF • 3.62MB
GR - Origami
.pdf
Download PDF • 3.63MB
PL Sztuka składania papieru origami
.pdf
Download PDF • 3.61MB
IT - L_arte di piegare la carta_ Origami
.pdf
Download PDF • 5.51MB
NO - Origami
.pdf
Download PDF • 4.54MB

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page