top of page

Competiție Artistică

Concursurile de artă sunt o modalitate excelentă de a vă explora creativitatea și de a vă exprima vizual. Lucrările artistice contribuie, de asemenea, la dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și reprezintă o modalitate excelentă de a decora școala, cluburile și comunitățile. Concursul nostru de artă este un mod foarte distractiv de a reflecta asupra unui mediu online sigur - perfect pentru aceste vremuri în care majoritatea elevilor și profesorilor învață din casele lor.

Tema competiției noastre de artă este: Împreună pentru un internet mai bun. Puteți utiliza aceasta temă sau puteți alege propria temă legată de siguranța online sau pericolele din mediul online.

Cum să participi la concurs:

 1. Pentru a participa la concurs, trebuie să fii elev. Toate naționalitățile sunt binevenite să se alăture.

 2. O singură intrare per persoană.

 3. Lucrările dvs. ar trebui să fie A4, astfel încât să puteți trimite o scanare de bună calitate, dar alte formate vor fi acceptate.

 4. Când opera ta de artă este gata, tu sau profesorul tău trebuie să o trimiteți pe e-mail la: asociatia.edulifelong@yahoo.com sau egriica@gmail.com.

 5. Nu uitați să vă scrieți numele complet, școala, orașul și țara.

 6. Când ne-o trimiteți prin e-mail, vă rugăm să utilizați „Secure Internet, Real Freedom - Art Competition” în Linia de subiect.

 7. Toți autorii vor primi un certificat de participare, în timp ce câștigătorii vor primi o diplomă și un premiu simbolic.

 8. Profesorii pot trimite în același e-mail, lucrările mai multor elevi.

 9. Ultima zi în care vă puteți trimite lucrarea este 30 noiembrie 2020.

 10. Rezultatele competiției vor fi anunțate pe 4 decembrie 2020.

Disclaimer: Echipa de proiect "Secure Internet, Real Freedom" își rezervă dreptul de a utiliza lucrarile in scopuri promoționale. Cele mai bune lucrari vor fi incluse intr-un ghid, mentionand desigur autorii.

Diplomele vor fi emise de către instituția coordonatoare: Kállósemjéni Diákokért és Ifjakért Egyesület.

Comentários


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Classic
 • Twitter Classic
 • Google Classic
bottom of page