top of page

Apel selectie participanti pentru o mobilitate a lucrătorilor de tineret

Asociatia Edulifelong caută 4 participanți (lucrători de tineret, profesori, lideri de tineret sau persoane care aspiră să lucreze cu tinerii) din România cu vârsta peste 18 ani, pentru a participa la un curs de formare in Sofia, Bulgaria, in cadrul proiectului Erasmus+ , KA105 “Informal learning – expanding the horizon for the future generation”, derulat in cooperare cu European Association for Audiovisual Communication. Perioada de desfașurare a cursului este 8-18 Aprilie 2018 si va implica participanți din 10 tari europene: Bulgaria, Estonia, Georgia, Lituania, Turcia, Armenia, Macedonia, Ucraina, Cehia si Romania.

Cazarea si trei mese sunt asigurate de organizatori.

Scopul proiectului este de a instrui lucratorii de tineret care pot apoi să-și transmită tinerilor cunoștințele și abilitățile, inclusiv abilitățile și practicile specifice, pentru a-i ajuta să atingă o competitivitate mai mare pe piața forței de muncă.

Conditii de participare:

-abilități bune de comunicare în limba engleză

- vrei să înveți noi tehnici non-formale de lucru în munca ta cu tinerii - esti gata să utilizezi noile competențe mai departe după formarea profesională în propriul domeniu profesional - ai propria motivație și argumente puternice pentru a participa la cursul de formare - ai dorința de a răspândi rezultatele formării și de a promova ceea ce ați învățat în comunitatea dvs.

– interses pentru tema abordata

– relevanța temei proiectului pentru profilul participantului

Mai multe detalii gasiti in Infopack.

Pentru a aplica va rugam să trimiteți CV-ul si o scrisoare de intentie pe adresa asociatia.edulifelong@yahoo.com cu menținea ”Informal Learning”, până la data de 15 Februarie 2018. Aplicațiile vor fi selectate în funcție de ordinea primirii acestora și de conținut. Candidații selectați vor fi contactați telefonic pentru detalii ulterioare și confirmare.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page